Добро нам дошли!

2020   hol cvece1

 

informator

facebook logo5          

 

 

 

 

instagram1

 

 

 

       youtube 

 
 Телефон за информације 
062/80-565-05 
 


ИНФОРМАЦИЈЕ О ПРЕВЕНТИВНИМ МЕРАМА И АКТИВНОСТИМА ЗА СПРЕЧАВАЊЕ ШИРЕЊА ИНФЕКЦИЈЕ

      

Е-УПИС ПРВАКА - КОРАК ПО КОРАК

ДОБРО НАМ ДОШЛИ ПРВАЦИ

УПИС ПРВАКА ЗА ШКОЛСКУ 2024/2025!!!
Драги родитељи будућих првака, учините најбољи избор школе за своје дете без обзира на то да ли територијално припадате ОШ ,,Бранко Радичевић" Панчево.
За упис деце која територијално не припадају нашој школи, захтев можете поднети секретару школе на следеће начине: 

личним доласком у нашу школу где ћете попунити образац, или слањем обрасца на имејл Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

ОБРАЗАЦ захтева можете преузети са сајта наше школе
www.osbradicevicpancevo.edu.rs
Додатне информације или помоћ око преузимања обрасца пружамо преко телефона 013 352 663 и 062 8056505.

     

захтевУПИС ПРВАКА

Додела признања "Др. Ђорђе Натошевић" за 2015/2016. год.

djordje natosevic 2016

Признање „Др Ђорђе Натошевић”, које се ове године по деветнаести пут додељује најуспешнијим васпитно-образовним установама и просветним радницима у Аутономној покрајини Војводини, уручено је данас у згради Покрајинске владе.
Ова награда установљена је одлуком Скупштине Аутономне покрајине Војводине – 12. априла 1996. године, а додељује се предшколским установама, основним и средњим школама, васпитачима, наставницима, психолозима и педагозима из АП Војводине који су остварили изузетне резултате у претходне две године у васпитно-образовном раду, наставном процесу, сарадњи с родитељима, културној и јавној делатности, у сарадњи са ужом и широм друштвеном заједницом, те у обезбеђивању квалитета рада установе, унапређивању толеранције и прихватања различитости, инклузивног образовања, као и у другим областима у оквиру основне делатности.

Признања су добитницима уручили потпредседник Покрајинске владе, покрајински секретар за образовање, прописе, управу и националне мањине – националне заједнице – Михаљ Њилаш и председница Одбора за доделу Признања „др Ђорђе Натошевић” – проф. др Оливера Гајић.
На свечаности поводом доделе награда, секретар Михаљ Њилаш рекао је: „Изузетна ми је част што могу данас да вас поздравим у име Покрајинске владе, у име покрајинског секретаријата за образовање, као и у своје лично име. Ово је деветнаести пут како додељујемо значајно признање поводом Дана просветних радника Србије, који се сваке године обележава 8. новембра на Митровдан, дан рођења Вука Стефановића Караџића”. Том приликом, секретар је истакао и то да чланови одбора ни ове године нису имали лак задатак, али да су донели добру одлуку о додели награда васпитно-образовним установама и појединцима који су се посебно истакли у раду. Одбор за доделу поменутог признања, који је именовала Покрајинска влада, донео је одлуку о награђеним установама/појединцима на основу утврђених мерила за вредновање свих наведених сегмената рада установе, односно рада појединаца. У једној години може да се додели највише пет признања, која се састоје од повеље, плакете и новчане награде. 
На основу утврђеног броја бодова, Одбор за доделу Признања „др Ђорђе Натошевић” донео је једногласну одлуку о додели признања за школску 2015/2016. годину. Награђени су: Основна школа „Бранко Радичевић” у Панчеву, Техничка школа „Иван Сарић” у Суботици, Предшколска установа „Полетарац” у Оџацима, Милена Гмијовић – наставница разредне наставе у основној школи „Здравко Гложански” у Бечеју и Александра Секулић – наставница српског језика у Економско-трговинској школи у Кули. 
Додели овогодишњих признања такође су присуствовали и заменик покрајинског секретара – Милан Ковачевић, помоћница покрајинског секретара за образовање – Биљана Кашерић, те чланови одбора за доделу поменутог признања, добитници признања, као и други гости.

Извор: Покрајински секретаријат за образовање, управу и националне мањине - националне заједнице

 

Бројач посета

1132478

Огласна табла


Мењамо смену!

Од 20. маја, старијој смени настава почиње од 13,00 часова, а млађој од 8,00 часова :)

 

 

 

 

Све информацијe можете добити путем бројева телефона 352-663 или 062/80-56-505 радним данима од 8 до 15 часова.

Јавне набавке

Календар

No event in the calendar
пон уто сре чет пет суб нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31